Referenciák

Göncző László

Az Országos Szeretetvonal a Rászorulókért vezetője, segítő

„Andikával történt beszélgetésünk, illetve barátságunk tette lehetővé, hogy egy nagyon hosszú és kacifántos ügy pozitívan lezárult.

ELŐZMÉNYEK: 2006.-ban megnősültem, és mint mindenki az országban, én is felvettem különböző hiteleket. A hiteleket később végrehajtás útján visszafizettem úgy, hogy a fizetésemből, a rokkant nyugdíjamból, és a bankszámlámról letiltotta a vh-tó.

Majd, amikor szorult a hurok és már egyébként 5 éve elváltunk, ezek a hitelek mind rajtam maradtak.

Majd a végrehajtások a lakások eladásával "elvileg" megszűntek. Amikor a lakást eladtuk, és a végrehajtásokat kifizettük a 2. feleségemmel, azt gondoltuk, hogy minden HAPPY.

Majd jött az EOS Faktor, és elkezdte letiltani újra a fizetésemet, rokkant nyugdíjamat, és mindent, amihez hozzáfértek. Majd kiderült, hogy ez még az előző feleségemnél lévő követelés volt, amit az Eos Faktor nem akart elismerni.

Az Eos Faktorral született egy megegyezés, amit ők nem tartottak be, annak ellenére, hogy a tárgyaláson megegyeztünk és a bíró is jóváhagyta ezt.

Már 5 éve Tiszasülyön, Szolnok megyében lakunk, és még mindig az Eos Faktor a 450 ezres hitelkártyából tartunk másfél milliónál, és még mindig én vagyok a fejős tehén.

Több száz levelezésnek az lett a vége, hogy még mindig egy végrehajtáson keresztül várják a javadalmukat. Nem számított sem telefon, sem levél, sem pénz befizetés, semmi.

Magam is végrehajtás válságkezeléssel foglalkozom, elég sok ügyet el tudok intézni, ezt valamiképp nem sikerült.

Andival való kapcsolatunk, barátságunk a rászorulói csoportomon keresztül kezdődött, amikor egy testhez álló ügyet beszéltünk meg, tanácsot kértem.

A saját ügyemet is egyúttal elmeséltem, megegyeztünk a részletekben, mit, hogyan tegyek és ez a szövevényes ügy most 2 hónap alatt ott tart, hogy az Eos Faktor elnézést kért, és LEZÁRTA az ügyet!

Biztosan vannak elégedetlenkedők is, hiszen a sok ügyet kezelő cégeknél ez óhatatlanul előfordul, én hálás vagyok a cégnek, mert 2 hónap alatt úgy lezárták az ügyemet, hogy elvileg még pénzt is kapok vissza. Sőt, szép Eos Faktorunk még elnézést is kért, ami náluk nagyon-nagyon ritkán történik meg!”

Szőke András
 
"Nagyon szépen köszönöm a segítséget, én nagyon boldog voltam amikor Andrea telefonált, hogy sikerült a hitel. Mindenkinek ajánlom aki nem lát kiutat adósságaiból. Nagyon segítőkészek voltak velem kapcsolatban, köszönöm nekik, csak jót tudok róluk mondani. Nekem sikerült, ez nem átverés, ez igaz. Köszönöm még egyszer a Hitel - Ház csapatának."

Pap Éva 

Devizahitel károsult

 "Drága Andi! ÉN és családom nevében, hálásan köszönöm azt a mérhetetlenül nagy segítséget, amit értünk tettél, ebbe a nehéz helyzetben. Amikor már teljesen kilátástalannak látszott, hogy elkerüljük a két ingatlan árverezését, és ami utána köv. a kilakoltatást, te mindent megtettél, hogy ez ne következzen be. Köszönjük a segítőkész hozzá állásodat, és, hogy nem engedted el a kezünket, átérezted a helyzet súlyosságát, neked köszönhető, hogy két család ingatlanát mentetted meg a hiénák kezétől. Még egyszer hálásan köszönünk mindent, amit értünk tettél."

Szabó János

"Tisztelt Andrea! Köszönettel tartozom a gyors segítség nyújtásáért. Egy héttel ezelőtti elhatározásom alapján írtam meg Önnek a hitelsakkmatt weboldalára (ide link az oldalra) a segítség igényemet deviza hitellel kapcsolatban.  Ön egy napon belül  felvette velem a kapcsolatot. Határozott döntésemre a beígért időn belül  telefonon hívott.

Ez is segített átlendülni azon a bizonyos” kisördögön”, és a helyzet korrekt komolysága.  Azért is köszönettel tartozom, hogy bármelyik pillanatban fordulhatok Önhöz, mindenkor elérhető.  Levelemmel a köszönet nyilvánítás mellett célom, hogy arra biztassak hozzám hasonlóan becsapott deviza károsultakat, hogy bátran vegyék fel Önnel a kapcsolatot. A segítség garantált. Ezért arra is felhatalmazom, hogy köszönő levelem közzé tegye a weboldalukon a nevem kitakarása nélkül."

T.-né Sz. Olga

"Nagyon köszönöm a hatékony, gyors segítséget! Kiváló szakemberek,akik nem engedik el az ember kezét.Nem hitegetnek,hanem elmondják,hogy valójában miben tudnak segíteni.Meghallgatják és figyelnek az emberre,nagyon kedvesek.Az ügyemnek ugyan még nincs vége,de a nehezén már túl vagyok. Biztonságban érzem magam, mert tudom,hogy ha elakadok, hívhatom őket. Csak ajánlani tudom mindenkinek őket,  Andreát, akik hasonló bajba kerültek.

Most neked szeretnék segíteni... Olyan szakmai hozzáértéssel kezeljük az ügyeket, amit mindenki szeretne magának. Minden kézzel fogható, átlátható, és segítőkész.

Végre vége a szenvedésnek..."

Bruck Balázs

"Kedves Andrea!

Nagyon szépen köszönöm a segítségüket! Rendkívül precíz munkát végeznek. Nagyon jó , hogy önök az embereket szolgálják a segítségükkel és mindent megtesznek, hogy eredményesen záruljon a hitelkérelem. Nagyon kedvesek és precíz választ kaptam minden kérdésemre bármennyire is kilátástalan volt a helyzetem. Most már rendeződik az életem és nagyon kedvező feltételekkel sikerült megoldást találniuk a hitelemre.  Csak önöket tudom ajánlani bárkinek."