Aktív Khr mellett HITEL?! Van rá esély?

Nem csupán hitelt adunk, hanem reményt egy új kezdetre!

Hogyan lehet megoldani azt, amit eddig lehetetlen volt?

IGEN! Magyarországon kizárólag mi tudunk segíteni aktív Khr státusz mellett is akár több milliós hitelfelvételben. Óriási öröm, hogy már túl vagyunk egy kedves ügyfelünk ügyében egy sikeres, aktív Khr státusz helyzetű folyósításon is! De ne fussunk ennyire előre…

 

Mi is az az aktív KHR státusz?

Lefordítva: rossz adós helyzet. A Bisz Zrt által kezelt Khr nyilvántartás: Központi Hitelinformációs Rendszer minden olyan embert tartalmaz, aki valaha hitelfelvételhez folyamodott. Különböző státusz megjelölések, (besorolások) vannak attól függően, kinek milyen hitele van, és abban mi történt? Erről egy külön cikk fog szólni, mert sok az információ, megér egy külön írást.

 

Mikor kerül fel valaki az aktív Khr-re?

Akkor leszel aktív Khr adós, ha a hiteledet -teljesen mindegy milyen hitel- felmondta az adott bank, mert például eltelt 3 olyan hónap, amiben fizetési elmaradásaid keletkeztek, ami a törvényben meghatározott feltételeknek megfelel.

A Bar lista (Khr nyilvántartás) rendszer segítségével egyszerűen megvizsgálhatja bármelyik pénzintézet a hitelképességed: ha eddig jó adós voltál, könnyebben jutsz majd kölcsönhöz, fordított esetben viszont az összes intézet tudni fogja, hogy kockázatos neked hitelezni.

A rossz adós listára felkerülni nagyon könnyű, lekerülni viszont nehéz. Leggyakrabban akkor kerülsz fel a negatív adósok listájára, ha: 

-Mulasztásod van a törlesztésben: a mindenkori minimálbér összegét meghaladó mértékben tartozol.

 

Hogyan lehet lekerülni róla?

  1. Ha rendezed a tartozásod, passzív státuszba kerülsz.
  2. A passzív státuszból egy év múlva, vagy hátralék elengedésnél öt év múlva törölnek.

Normál esetben a passzív státuszban eltöltött idő végével kérhetsz új hitelt. Ami az 5 év esetében nagyon hosszú időnek tűnhet. Bár akkor is, ha sürgősen kellene bizonyos élethelyzet miatt egy kis költőpénz, vagy akár nagyobb pénzforrás. De a passzív státusz még nem járt le, nincs hitel.

A fentiek akkor igazak, ha a folyamat közben nem kerülsz fel újra az aktív listára. Következetesen betartják a bankok a fenti feltételeket és sorban utasítják el a kérelmeket, ha még nem vagy tiszta hátterű.

Ám megnyílt egy új lehetőség....

 

Tudunk hitelt nyújtani, ha aktív Khr-es vagy! 

 

Véletlenül se keverje össze senki a Providentes, vagy Cofidises gyorshitellel, amit úgy dobnak utánad és később arra döbbensz rá, hogy olyan vastag, visszafizethetetlen költségei, kamatai vannak, hogy összetett kézzel azt hajtogatod, bár soha ne fogadtad volna el, akármilyen sanyarú is volt a pénzügyi helyzeted.

Akárhány Provident, vagy Cofidis hitelt elfogadó emberrel beszéltem, mindenki arról számolt be, hogy soha nem fogy el, pedig rendesen fizetik a törlesztőket. Azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb bedőlt hitel az ilyen típusú tartozásokból ered. Nagyon könnyű kísértésbe esni és aztán iszonyú nehéz abból kimászni. Ettől függetlenül mindenki saját döntése, mit választ, ahogyan a választásának a következményeit is viselni.

 

Mit tudunk MI nyújtani az aktív Khr státuszúaknak?

Az alábbi lehetőségek vannak:

  • Személyi hitelek jövedelemre,
  • Jelzáloghitelek (ingatlanfedezet mellett).

 

Mindkét fajta hiteltípus szóba jöhet még akkor is, ha aktív khr listára kerültél, mert a múltban történt véletlenek szerencsétlen egybeesése folytán bedőlt, felmondott tartozásaid lettek.

 

Miért komoly kihívás saját magadnak elintézni?

Persze, a lehetőség számodra is adott: nyakadba veheted a várost, -bármelyiket-, és megpróbálhatsz hitelt kérni. A bankos ügyintéző első dolga az lesz, hogy ránéz a Khr nyilvántartásra. A második pedig, hogy közli veled a rossz hírt. „Sajnos nem tudunk hitel folyósítani….” és így tovább, minden egyes helyen pontosan ez történne.

De nem kell, hogy így legyen!

Ha mindezt és a felesleges idő-és energia ráfordítást megelőznéd, ITT TUDOD felvenni velünk a kapcsolatot >> Tölts űrlapot!<< és tedd az energiát egy olyan folyamatba, ami eredményt hoz! 

 

Aktív KHR – Miért élhetetlen állapot? S mi a lényeg?

 

Érdemes tovább látnod, a dolgok mögé nézned, és észrevenni az igazit, a fontosat, a lényeget.

Azzal, hogy aktív státuszba kerültél, bezárultak a kapuk előtted. Mindenhol. Nem tudsz tervezni, nem tudsz fejlődni, lehetetlen feladat ebben a helyzetben bármi olyan cél elérése, amihez pénz kell. Sok pénz. Mert van 1, vagy jó pár olyan tartozásod, ami a helyben rekedéshez épp elég. Eldöntötték rólad, hitelképtelen vagy.

Teljesen mindegy, miből adódóan. Nem nézik. Csak azt, milyen státuszban vagy fent a Khr listán. (Központi Hitelinformációs Rendszer).

Csak ez számít. Nem érdekli egy bankot sem, hogy a gyerekek miatt voltak kiadások, amik miatt nem tudtad fizetni azt a tartozásodat, ami aztán bedőlt.

 

Mire érzékenyek a pénzintézetek?

 

A kintlévőségeikre. Tömören és lényegretörően. Másra nem igazán.

Az is hidegen hagyja őket, ha elvesztetted a munkádat, a kiadásaidra, rezsire, ételre kellett a pénz, amit szerezni tudtál, s nem a hiteleid törlesztése volt az esődleges számodra, hanem az életben maradás.

Hidd el, lehet bármilyen elképesztő betegség, Covid-19, mutáns verzió, bármi ami hatással volt a jövedelmedre, nem számít. Számukra az emberi oldal, annak bármennyi és bármilyen összetevője sem számít.

Egy dolog számít: mire és kinek adják oda a pénzüket és azt mekkora biztonsággal kapják vissza. Ennyi. Csak a pénz számít, az üzlet.

 

Rossz adósként vagy nyilvántartva? Tudunk segíteni!

 

Éppen ezért a bedőlt tartozások melletti hitelfelvétel esélye óriási dolog, de korántsem az a lényeg, hogy felmarkolsz 1, vagy pár milliót.  Az igazi az, amit szolgál, a valódi tartalom az, hogy milyen lehetőségeket nyit meg számodra? Mit ad egy olyan helyzet, amikor a bedőlt tartozásoktól megszabadulsz?

 

Pontosan! Szabad életet, új, reményteli helyzeteket teremt meg számodra.

 

Célok,  vágyak aktív Khr mellett?

 

Lakásfelújítást, vagy nyaralást terveztél már régóta? A lakodalmat állnád gyermekednek? Egy autót, új ingatlant vennél? A lehetőségek tárháza nyílhat meg előtted! Kaphatsz egy problémamentes, tiszta helyzetű, vadiúj lehetőségekkel teli életet.

 

Mert le tudsz rakni egy olyan terhet, megszabadulhatsz egy olyan góctól, ami eddig elzárt a fejlődéstől. Megrekedtél egy szinten, vagy akár bele is süppedtél, mert a végrehajtási letiltások nem csak megnyirbálták a bevételeidet, de egy soha véget nem érő, nem csökkenő adóssághalmazba nyomtak bele. Ennek vége lehet! 🙂

 

 Miért jó az összhang velünk?

 

Nem kérdezgetjük miért történt mindez. Nem keresünk a kákán is csomót. Nem ítélkezünk. Egyszerűen, csak segítünk! De segítened kell Neked is. Szerves része lesz mindenki a saját hitelfelvételi folyamatának. Nem kell kitalálnod, mit kell tenned. Nem leszel elveszve a sok információ között. Nem lesz semmi megerőltető abban, amit tenned kell.

 

Miért? Mert mindent mondunk. Semmit nem kell kitalálnod, sem feltalálni a spanyol viaszt. Megmondjuk, beszerzed, elküldöd, összerakjuk és már készen is állsz a folyósításra! Kényelmesen, otthonodból intézve, futkosás, kapkodás nélkül intézheted.

 

Miért élj az új lehetőségekkel?

Nincsenek apróbetűk, buktatók, sem teljesíthetetlen kívánalmak. Már az igénylés pillanatában tudhatod, lesz-e sikeres hitelfelvétel, s azt is, hogy mivel kell kiegészítened a körülményeket, hogy HITEL legyen a végén. >>KÉRJ ajánlatot!<<

 

Szeretettel Andrea – gyorsHitelHáz

1 thought on “Aktív Khr mellett HITEL?! Van rá esély?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük